Kursusforløb

Et internationalt anbefalet kursusforløb

   - Med nationalt præg

ISTA Logo.jpg

Eventskolens kursusforløb læner sig op af den  for nyligt udarbejdede uddannelsesstruktur lavet af International Safety Training Association (ISTA).

ISTA er en non profit organisation placeret i Tyskland med repræsentanter i Schweiz, Østrig, Sverige, Finland, Norge og Danmark. Organisationens formål er at forbedre træningsstandarderne for eventsikkerheds-personale i Europa.

For at sikre at man følger de nationale retningslinjer, er der lavet et grundforløb, som alle lande har været med til at udforme. Forløbet er hos Eventskolen delt op i moduler, så man kan tage sin uddannelse løbende. Man kan tage modulerne enkeltvist eller som et samlet forløb. Før uddannelsesstart anbefaler vi, at man gennemfører en e-learning og når man er færdig med sit forløb, afslutter man med en online eksamen, der giver en ISTA certificering som Event steward.

Det er ISTAs forhåbning at et internationalt anerkendt kursusforløb kan forbedre det europæiske sikkerhedssamarbejde og mindske antallet af ulykker.
— International Safety Training Association

Et nemt tilgængeligt, godt og kompetent kursusforløb, gør det mere overskueligt at uddanne sine medarbejdere til en god standard. 

På denne måde er det nemt for Eventskolens kursister at overskue et forløb, der passer til ens eget niveau. Som udgangspunkt er niveauerne dog åbne for alle, da vi mener at alle kan få gavn af kursernes eventspecifikke indhold.

Vil du vide mere om ISTA kan du henvende dig til Eventskolen, som er ISTAs danske repræsentant.