Eventkommunikation

_DSC1506.jpg

Eventkommunikation

Undersøgelser af ulykker indenfor events har generelt vist, at det er vigtigt at sikkerhedspersonalet har en klar kommunikations-struktur, og at personalet er vidende om hvordan man kommunikerer internt og med gæster. 

Formål:

Dette kursus ruster personalet til generel kommunikation til events, dette gælder ved dagligt arbejde med sine kollegaer og med gæsterne. Ligeledes rustes man også bedre til krisesituationer og konflikter.

Ens adfærd og måde at tale på påvirker hvordan gæsten opfatter én, og derved også hvordan gæsten vil følge ens anvisninger. I dagligt arbejde med publikum kommer personalet ligeledes ofte ud for at skulle vise myndighed gennem kommunikation og i tilfælde af krisesituationer er kommunikation en vigtig faktor for at kunne håndtere en hændelse eller opgave.

Dette kursus lægger vægt på klar forståelse for kommunikation og kommunikationsstruktur og vil give personalet en generel forståelse for hvilke udfordringer, der normalt opstår ved events, samt kommunikationsfærdigheder som kan benyttes i hverdagssituationer.

Indhold:

  • Effektiv kommunikation
  • Grundlæggende konflikthåndtering
  • Kropssprog og taleform
  • Radiokommunikation
  • Basis publikumpsykologi

Antal lektioner: 4 lektioner á 45 min.
Tidspunkt: Aftenkursus / halvdagskursus
Pris: 495,- ex. moms pr. deltager

Klik her for tilmelding!

 

Evakuering.png