Nyheder

Eftermiddagsseminar: Working with Crowds

Kom til eftermiddags-seminar fredag den 23. marts og hør to internationale talere i topklasse fortælle om arbejdet med mennesker der samles og fokusere på planlægning op til samt håndtering hvis der sker en ulykke.

Klik her for at læse mere!

Hvad kan du gøre for at sikre at det ikke går galt? 

Chris Kemp vil tale om de udfordringer der opstår når man samler mange mennesker på et sted. Hvordan kan man arbejde med dem, og sikre at de får en tryg og sikker oplevelse. Her vil vi tale om hvordan publikum tænker og agerer samt hvordan man kan arbejde med hegn og barrieresystemer for at skabe trygge events.

Hvad kan du gøre hvis det går galt? 

Sabine Funk vil sætte fokus på personalets adfærd i krisesituationer og tale om organisationens sårbarhed og videre fremdrift under/efter en ulykke. 

PRAKTISK INFO:

Dato: fredag den 23. marts
Tid: 16.00 til 18.30
Sted: Det Kgl. Bibliotek, 
Søren Kierkegaards Plads 1
1221 København K

Pris: DKK 475 ex moms
Tilmelding: info@eventskolen.dk