Bachelor i Crowd Safety Management

Efter 3 års uddannelse har 11 elever nu gennemgået den første Bachelor i verden indenfor eventsikkerhed. Bucks New University i England udbyder akademiske uddannelser indefor sikkerhed, og her har elever fra flere forskellige lande netop bestået den første Bachelor.

Bucks.jpg

For at blive optaget på uddannelsen skal man arbejde indenfor branchen, og på den måde er der sikret et meget højt niveau af viden og praktisk erfaring.

Eventskolen ønsker tillykke til:

• Nick Dymond, Managing Director of Diamond Security Ltd
  • Andy Fraser, Consultant Crowd Safety Manager at Fraser Associates
  • Andy Hollinson, Crowd Safety Consultant at Response Security Solutions Ltd
  • Peter Jordan, Managing Director of PJ Production Services (Ireland)
  • Colin Lish Director of Tour Security at Headline Security Management Ltd
  • Gary Masters, Security and Traffic Operations Manager in Venue Management at The NEC, Birmingham
  • Andy Mestka, Head of Security, AFG ARENA St.Gall and OpenAir Festvial St.Gall (Switzerland)
  • Luca Nalewaj, Crowd Safety Consultant at SafeCrowds.com
  • Morten Therkildsen, Crowd Safety Manager and Senior Advisor at ConCom Safety (Denmark)
  • David White, Tour and Event Security Consultant at Headline Security Management (HSM) Ltd
  • Michael White, Licensing Manager at Test Valley Borough Council.