Eventskolen

Uddannelser i eventsikkerhed


Professional Certificate
- forår 2019!

Velkommen til Eventskolen

Her kan du se de kurser som vi i udbyder i øjeblikket. Du kan ligeledes få et indtryk af hvilket uddannelsesforløb vi anbefaler personale, der arbejder med publikumsikkerhed.

Husk at du er altid velkommen til at henvende dig til os hvis du gerne vil have udarbejdet kurser målrettet til din organisation eller hvis du gerne vil have at vi kommer til Jer og afholder hele kurser.

 

 

tilbud for alle

Eventskolen tilbyder kurser for sikkerheds-personale på alle niveauer. Der er tilbud om basis kurser eller planlægningskurser. Der tilbydes workshops eller målrettede kurser, og det er Eventskolens forhåbning at ofte udbud af kurser til billige penge vil være med til at fremme sikkerheden. 

Vores viden er kommet gennem flere års internationalt samarbejde og uddannelse, samt afvikling af events i alle størrelser.

Det anbefales at der etableres kurser som er relevante for frivillige og andre sikkerhedspersoner, der arbejder på festivaler og lignende.
— Profilen, 2000

Kulturministeriet

I december 2000 udgav kulturministeriet en anbefaling med hensigt at højne sikkerheden ved danske musikfestivaler og lignende arrangementer. Heri anbefales der direkte, at "der etableres kurser som er relevante for frivillige og andre sikkerhedspersoner, der arbejder på festivaler og lignende." (Profilen, 2000)

Samlet flok eller enkeltvis

Som arrangør eller udbyder af sikkerhed har man nu muligheden for at sende nogle enkelte af sine medarbejdere afsted af gangen, og på den måde være med til at give sin egen virksomhed eller event en bedre profil og give publikum en bedre oplevelse.